keskiviikko 24. kesäkuuta 2009

Maailman paras koira!

Mokkamoi!

Nyt oli kyllä senverran vauhdikas juhannus, että on kai pakko kirjoittaa tänne blogiin taas =).

Me lähtiin tosiaan kaveriporukalla erään kaverin luo Pietarsaareen juhannusta viettämään. Mietittiin siinä sitten, että mitenköhän tuo hauveli reagoi noin pitkään automatkaan... Edessä olisi 7-8h autossa köröttelyä... Noh, aika raskas matka siitä tulikin, mutta ihan hyvin me se kestettiin. Hankalaa se oli Pupelle siinä mielessä, että Puppe ei voinut oikein nukkua autossa. Jos Puppe kävi makaamaan, tuli sille paha olo, kun ei pystynyt pitämään silmiä horisontissa. Joten koko matka meni kutakuinkin istuessa, ilman unta.

Perillä meitä odotti aurinkoinen sää, ja upea rantatontti. Saimme kuulla, että juhliin olisi tulossa yli 30 henkilöä. Kääk! Puppehan tulisi saamaan slaagin ihmismäärän kanssa. Nojuu, ihmisiä rupesikin sitten kahdeksan aikaan tulemaan oikein urakalla. Puppe siinä morjesteli kaikkia sitä mukaan kun jengiä tuli. Hyttysiäkin oli muuten ihan hirveä määrä. Illan mittaan siinä rupesikin kuulemaan kaikennäköistä toisella korvalla. Jengihän ei oikein tiennyt kenen koira tämä oli, kun siellä oli niin paljon porukkaa, ja yksi koira, joten salakuuntelu oli aika helppoa. Sitten sitä sattui kuulemaan kommentteja kuten "Tämä on kyllä maailman paras koira", ja "Mä en ole koskaan nähnyt näin kilttiä ja tottelevaista koiraa"... Puppea kutsuttiin jopa legendaksi =). Juhlissa oli myös yksi jätkä, joka pelkäsi koiria, ja sanoi, että Puppe on yksi kahdesta koirasta, jota hän ei pelkää. Jeps. Mä tiedän. "Oma kehu haisee"... mutta haiskoon! Kyllä sitä tuli aika hiton hyvä olo, kun jengi ei sanonut meille suoraan, että Puppe on hieno koira, vaan juttelivat keskenään, meistä tietämättä. Se tarkoittaa sitä, että jengi ei vain yritä mielistellä. Siinä 06:30 sitten mentiin jullen kanssa nukkumaan, ja pakotettiin Puppe mukaan. Oltiin oltu liikkeellä kl 09:00:stä asti, eikä Puppe ollut montaa minuuttia päässyt nukkumaan. Ja kyllä sitä myös väsytti.

Loppuviikonloppu menikin aika rauhallisissa merkeissä. Uimista ja löhöilyä... Ja sitten tietysti sunnuntaina kotimatka, joka tällä kertaa kesti "vain" 7h. Loppuillan Puppe sitten olikin vaan ja löhöili, eikä jaksanut tehdä yhtään mitään... Kaikenkaikkiaan, kiva onnistunut viikonloppu, ja oli kiva kuulla jengin oikeita mielipiteitä =).

Boinks.

4 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Inalla on hirmu ikävä Puppista! 2 viikkoa vielä, sit mä hinaan takamukseni Helsinkiin ja rakkaita moikkaamaan!!!

Anonyymi kirjoitti...

Kiva muistaa, mitä sanoitte Puppea hankkiessanne siitä millaiseksi sen aiotte kasvattaa. Job well done!

Risto kirjoitti...

Sanoi siis Risto... sormet eksy väärälle näppäimelle..

Mira kirjoitti...

Uusia kuvia, jooko? Jos ei kuulumisia jaksa naputella ;)